ایتالیا کامل قرنطینه شد 

به گزارش بیزینس اینسایدر، با افزایش افراد مبتلا شده به ویروس کرونا به بیش از ۹ هزار نفر در ایتالیا، جوزپه کونته تصمیم به قرنطینه کردن کل کشور ۶۰ میلیون نفری را گرفت.  

پرسش: نخست وزیر ایتالیا بامداد روز سه شنبه با توجه به سرعت شیوع ویروس کرونا حوزه محدودیت کنترل این ویروس کشنده را به کل ایتالیا گسترش داد.

به گزارش بیزینس اینسایدر، با افزایش افراد مبتلا شده به ویروس کرونا به بیش از ۹ هزار نفر در ایتالیا، جوزپه کونته تصمیم به قرنطینه کردن کل کشور ۶۰ میلیون نفری را گرفت.  

مارک لوون خبرنگار اعزامی شبکه بی‌بی سی مستقر در رم در پیامی فوری در صفحه توییتری نوشت: نخست وزیر ایتالیا اعلام کرد که منطقه محدودیت به کل مناطق کشور گسترش خواهد یافت و دیگر تنها شامل منطقه شمالی ایتالیا نخواهد بود.  

به نوشته لوون، کونته از ایتالیایی‌ها می‌خواهد که در خانه بمانند، به فکر یک کار مشترک باشند تا بتوانند نقش خود را برای مبارزه با ویروس کرونا ایفا کنند.  

تا پایان وقت روز دوشنبه ۱۹ اسفند ماه، تعداد کسانی که در ایتالیا بر اثر ویروس کرونا جان خود را از دست داده‌اند به ۴۶۳ نفر رسید. سرعت رشد این ویروس در ایتالیا در حال افزایش است.  

بعد از سونامی ایتالیا، دیگر کشورهای اروپایی هم با سرعت در حال ثبت مواردی از مشاهده ویروس کرونا هستند. بعد از ایتالیا، فرانسه بیشترین میزان تلفات را به خود اختصاص داده‌است. در این کشور تاکنون ۳۰ نفر جان باخته‌اند و ۱۴۱۲ نفر هم به این ویروس مبتلا شده‌اند.  

اسپانیا دیگر کشوری است که تعداد مبتلایان کرونا در آن به سرعت در حال افزایش است. بیش از یکهزار و صد نفر در این کشور به کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند و ۲۹ نفر هم جان باخته‌اند.  

آلمان اما با تعداد مبتلایان بیشتر نسبت به اسپانیا، تلفات کمتری را ثبت کرده است. تا پایان روز دوشنبه، حدود ۱۲۰۰ نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده‌اند اما از میان تنها دو نفر جان خود را از دست داده‌اند.  

در بریتانیا اما از ۳۲۱ مبتلا به ویروس کرونا، تا کنون ۵ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری مرگبار، جان باخته‌اند. این در حالیست که در هلند از همین تعداد افراد آلوده، ۴ نفر فوت کرده‌اند.  

سازمان جهانی بهداشت روز دوشنبه هشدار داد که «تهدید همه‌گیر شدن» ویروس کرونا «بسیار واقعی» است. با این حال اطمینان داد که این اولین اپیدمی در تاریخ است که می‌تواند کنترل شود.  

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست با این توجیه که این ویروس عمدتا افراد سالمند را هدف می‌گیرد، در مقابل آن تسلیم نشوند زیرا در اینصورت جهان «با یک فروپاشی اخلاقی» مواجه خواهد شد. او تاکید کرد که در این شرایط «تک تک انسان‌ها اهمیت دارند. » 


###




نظرات کاربران

آخرین اخبار
از پرسش به شما 1
از پرسش به شما 2
یادداشت و نظر
از پرسش به شما
تماشا و نشست
© تمامی حقوق برای شرکت ایده بکر مبین محفوظ است.